Til Hovedsiden Om meg Bestill Kåseri, bok, artikkel Kontakt meg  
This site in English

Untitled Document
FRAMTIDSPLANER :
Det er farlig å snakke med for store bokstaver om hva man planer å gjøre i framtiden. For det første kan ting forandres slik at det ikke blir noe av, planer kan endres og andre kan komme å stjele ideene slik at man står igjen med skjeget i postkassen som en latterlig narr som har snakket mye og gjort lite. Med dette som bakgrunn kan det være fornuftig å være litt diffus om mine egne framtidsplaner.
 
Noe kan jeg imidlertid røpe:
 
Først og fremst ønsker jeg å dra i vesterled. Siden Vinlandsferdene for tusen år siden har det ikke vært så mange "vikinger" som har dratt over havet. Nå er ikke ideen å leve opp til imaget om å være  'den siste viking' (slik som Berserker), men å utfordre havgudene på en måte som våre forfedre gjorde - dog i en moderne utgave (også vikingene var barn av sin tid) og slik puste liv i de gamle vikingesagaer som vi etter sigende er så stolt av. En slik tur krever ekstremt utstyr og god trening og planlegging, og jeg er i gang…..
 
Dernest er det flere elver, både tidligere padlede og upadlede, som har fanget min interesse. Hvilke elver som er aktuell vil jeg ikke si, men det er ikke elvene i seg selv som er det mest interessante, men like mye samfunnet rundt, naturen og omgivelsene, historien og utfordringen.
 
Når jeg så til slutt måtte dra på årene og ønsker mer rolige og meditative prosjekter er tanken på å gå - langt og lenge - en berusende tanke, der man lever i sakte tid og fart og hvor veien i seg selv er målet. Hvem sa at alkymismen var død? Hvor jeg vil gå? Tar man globusen for seg, snurrer den rundt medsols slik at historien går i revers så er det et knippe flotte vanringer som kunne rense sjelen.
 
Til slutt blir spørsmålet hva som skal til for å realisere alle drømmene. Svaret vil selvfølgelig inneholde ting som riktig utstyr, trening, sponsorer og good-will såvel som en god prosjon lykke og heldige omstendigheter. På den annen side håper jeg at jeg aldri vil få oppfylt alle mine drømmer, for den dagen jeg ikke har et mål - en visjon - en fyrlykt å styre etter, da tror jeg det er tid for å gjøre jordpåkastelsen.
 

Til Hovedsiden Om meg Bestill Kåseri, bok, artikkel Kontakt meg  
This site in English